Mivel jelenleg a főállásom leköt, a hangosításokat barátaim, munkatársaim intézik. Persze nem bírom ki, hogy néha oda ne álljak a keverőpult mögé! Sok rendezvényt ezzel támogatunk, hogy megoldjuk a hangosítási feladatokat. (Ha pénzt adnék, az esetleg rossz helyre kerül...)  

De szót kell ejtenem azokról, akiket nem szeretnék támogatni! Én döntöm el, kinek, mennyiért dolgozok/dolgozunk. És azt nagyon nem szeretem, amikor a buli végén "elfelejtenek" fizetni! Ezekről lassan készül a "fekete lista" és nem érdekelnek a személyiségi jogaik!

 

 

 

 

 

 

 

A cuccról pár szót:

A P.A. rendszer gerincét 6 db JBL JRX 125-ös hangfal adja. Ezeket darabonként 750W-nyi erősítő hajtja. A mélyeket 4 db JBL SP125-ös adja, darabonként közel 2000W-tal táplálva. Ha szükséges, két W tölcséres ládával egészítjük ki a mélyátvitelt. (Csak ezek kb. 90 kilósak, ezért nem szeretjük cipelni :-) )

Természetesen kontroll ládák is vannak, valamint elég jó mikrofonokat sikerült összeszedni. (Shure, Sennheiser, AKG)  Alesis, Behringer és Soundcraft keverőpultjaink vannak.

Backline-t is tudunk biztosítani (Peavey, Ibanez)

Ha igény van rá, mást is tudunk, de azt senki ne várja, hogy tetszőleges évjáratú és márkájú erősítőt be tudunk szerezni!

Egyébként fejlesztésekkel is szívesen foglalkozom, ha valaki megkeres ilyen ügyben, segítek.

                                                                                                                                                    Tovább >>>

                                             Főoldalra